Schrijf je in voor de startersclass "Start circulair"

De Starterclass "Start Circulair" is een toegankelijk lite accelerator-programma dat via 8 presentaties van verscheidene experts een duidelijk beeld zal schetsen, hoe jouw onderneming de focus kan gaan leggen op circulariteit. 

Geniet tijdens de boeiende online sessie van de expertise en ervaring van de deskundigen, die jouw onderneming die onmisbare circulaire boost kunnen geven. Ben je dus een start-up, een KMO of een professional met ambitie voor circulaire modellen? Participeer dan aan deze StartersClass en neem een voorsprong zodat jouw business binnen enkele jaren aan de top staat!

Een overzicht van de expert-sprekers, tijdstippen, prijs en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

Omdat  het accelerator-programma door de Vlaamse Overheid als opleiding erkend wordt, kan je in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille! Indien je gevestigd bent in Brugge en bij uitbreiding de provincie West-Vlaanderen krijg je bij inschrijving Start Circulair, zowel op de volledige reeks als op de afzonderlijke sessies, automatisch % korting. Ook klanten van BNP Paribas Fortis krijgen 50% korting, net als de leden van UNIZO.

Grijp je kans en schrijf je nu in voor deze unieke opportuniteit.

 

Lees ook

Wil je deel uitmaken van ons
netwerk rond circulair ondernemen?

Deze website kwam tot stand met steun van het het Europees Sociaal Fonds
Het ESF stelt middelen ter beschikking voor innovaties die bijdragen tot meer en beter jobs voor meer mensen. 
Ontdek de werking in Vlaanderen via www.esf-vlaanderen.be