Lanceringsavond Circular Kickstart West-Vlaanderen

Ook startende ondernemers kunnen de circulaire trein niet langer missen! Daarom sloegen Stad Brugge, The Circular Hub Brugge, de POM West Vlaanderen & The Global Picture de handen in mekaar en werkten voor de West Vlaamse starters het circulair begeleidingsprogramma de Circular Kickstart uit. 

Kick-off editie West-Vlaanderen 2022

Tijdens een inspirerend kick-off event werd afgelopen dinsdag, 8 november, het startschot gegeven voor de nieuwste editie West-Vlaanderen. Gemotiveerde circulaire ambassadeurs, mentoren, en kickstarters 2021 namen het woord en gaven o.a. een antwoord op 

  1. waarom circulair starten toekomstgericht starten is
  2. hoe elke starter kan kiezen voor circulaire businessmodellen
  3. hoe je als starter de take-make-waste van de lineaire aanpak achter je kan laten en zelf  een belangrijke hefboom kan zijn voor de economie van morgen
  4. hoe de sociale economie in jouw verhaal de perfecte partner kan zijn

Circular Kickstart

De Circular Kickstart is een acceleratorprogramma voor start-ups die hun onderneming een circulaire boost willen geven. In het kickstart traject word je begeleid om van je idee een duurzame & circulaire value proposition te maken.

Je wordt geholpen om een duurzaam & circulair businessmodel te ontwikkelen en om je product of dienst te positioneren op de markt via startersklassen, individueel advies en mentoren. Je krijgt toegang tot een exclusief netwerk van duurzame en circulaire ondernemers en financierders. 
 

Wil je zelf een circulaire boost voor je start-up? Staat duurzaam ondernemen voor jou op nummer één en heb je een future proof circulair business idee? Ben je een pré-starter of is je onderneming jonger dan drie jaar? Aarzel niet en stel je kandidaat?

Circular Kickstart

Wil je deelnemen aan het begeleidingstraject Circular Kickstart?

Lees ook

Wil je deel uitmaken van ons
netwerk rond circulair ondernemen?

Deze website kwam tot stand met steun van het het Europees Sociaal Fonds
Het ESF stelt middelen ter beschikking voor innovaties die bijdragen tot meer en beter jobs voor meer mensen. 
Ontdek de werking in Vlaanderen via www.esf-vlaanderen.be